Gratis live online masterclasses over beleggen in crypto en aandelen

Tijdens deze masterclasses leer je alles over het beleggen in crypto, aandelen, NFT's, opties en nog veel meer. Dit doen we aan de hand van de FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Elke week bespreken we een nieuw thema. Verschillende experts komen hun kennis en ervaring delen om jou een betere belegger te maken. Zo gaan we er samen voor zorgen dat jij écht financieel onafhankelijk kunt worden! 

GRATIS AANMELDEN!

Dit is de volgende live masterclass:

Technische analyse van BTC, S&P 500 en [jouw keuze]

00

DAGEN

00

UREN

00

MIN

00

SEC

IK WIL ERBIJ ZIJN!

Slim beleggen voor beginners

  • Beleggen kan voor beginners overweldigend zijn. Daarom bied ik je een framework aan waarmee je aandelen en crypto's kunt uitzoeken, en kunt bepalen wanneer je moet kopen en verkopen. Dat is de FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technsiche analyse.

  • Tijdens de livesessies gaan we dieper in op verschillende thema's die met beleggen te maken hebben. Daarnaast krijg jij ook toegang tot de kennis en ervaringen van deskundigen.

  • De sessies zijn gratis te volgen. Ze worden opgenomen, maar de replays worden alleen beschikbaar gesteld voor de mensen die het programma Slim beleggen hebben. Meer informatie over het programma vind je hier

  • De livesessies zullen bestaan uit een kennissessie van ongeveer 45-60 minuten, gevolgd door een live Q&A van ongeveer 30 minuten, om nog even gezellig na te praten :)

Klaar om écht financieel onafhankelijk te worden?

Met deze livesessies over fundamentele, financiële en technische analyse ben je niet meer afhankelijk van anderen. Zo kun je je eigen beslissingen maken. Zelf bepalen welke aandelen en crypto's bij jou passen. Zelf beslissen wanneer je koopt en wanneer je verkoopt. Dat is pas échte financiële onafhankelijkheid.

 

GRATIS AANMELDEN!

Man on a mission

Ik ben Wiebe Koehoorn van Nesami en het is mijn missie om ervoor te zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op mijn Engelstalig YouTube-kanaal deel ik mijn content met inmiddels meer dan 10.000 abonnees.

Sinds kort richt ik me meer op Nederlandstaligen. Een stukje dichter bij huis ;) Ik kom namelijk uit Friesland en woon in Nieuwegein. Onder andere met behulp van deze video wil ik jou graag helpen bij je avontuur als belegger. 

Mag ik jou ook een handje helpen?

Wat zeggen anderen?

GRATIS AANMELDEN!