"De beste investering is een investering in jezelf"

Deze woorden komen van Warren Buffet, een van de bekendste beleggers ter wereld. Daarnaast zegt hij dat je ook meer gaat verdienen zodra je meer leert.

Wil jij in jezelf investeren en bijdragen aan onze missie om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen een financieel gezond leven kunnen leiden? Kijk dan hieronder welk programma het beste bij jou past!

Slim beleggen voor beginners:
Alle tools voor beginnende beleggers

Als beginnende belegger heb je geen idee waar je moet starten. Online is bizar veel informatie te vinden. Maar het is overweldigend.

Ik heb al mijn lessen samengevoegd tot één pakket. Je kunt het zien als een enorme gereedschapskist met heel veel tools. Alles wat je nodig hebt als beginnende belegger.

Met een mentor gaat het leerproces stukken sneller. Daarnaast bespaar je geld door veelvoorkomende fouten te vermijden. De investering haal je er dus zo weer uit!

 

MEER OVER HET PROGRAMMA

Module technische analyse:
Je koop- en verkoopmomenten bepalen

Technische analyse is een belangrijke tool voor beleggers en traders. Hiermee kun je grafieken analyseren om te voorspellen wanneer een asset omhoog gaat. 

Deze vorm van analyse is de derde stap van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Een cruciale tool in je gereedschapskist.

Als jij ook je koop- en verkoopmomenten wilt kunnen bepalen, dan is dit de perfecte investering in jezelf!

MEER OVER DE MODULE