Investeren in jezelf Blog Calculator Nederlands Login

20% rendement PER JAAR met NFT-bomen

Normaal gesproken denk je bij NFT’s aan dure plaatjes die voor miljoenen worden verhandeld, maar NFT’s kunnen ook gekoppeld zijn aan objecten uit de echte wereld. Vandaag spreek ik met William, de CEO van Coorest. Dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat je bomen als NFT kunt kopen, en daarmee geld kunt verdienen. Je koopt dus een echte boom, bijvoorbeeld een vijgenboom. Die boom produceert vijgen, die verkocht worden. Als eigenaar van de boom krijg je dan een gedeelte van de opbrengst.

Op deze manier kunnen NFT’s en blockchaintechnologie op hele mooie manieren worden gebruikt, zodat er een win-winsituatie ontstaat voor iedereen. Er wordt veel gesproken over het feit dat verschillende cryptocurrencies, zoals bitcoin en ethereum, niet milieuvriendelijk of CO2-neutraal zijn. De NFT’s van Coorest laten een compleet ander geluid horen.

Ik spreek met William over Coorest, het team, de community en de verschillende tokens van Coorest: de CRST-token, ‘NFTrees’, de CCO2-token en hun PoCC (Proof of Carbon Compensation). Ook praten we over de langetermijnvisie van William op zijn bedrijf en de wereld van NFT’s en blockchaintechnologie.

Als je meer wilt weten over Coorest, het team, de blockchaintechnologie en de wereld van NFT's, dan kun je kijken naar de volgende link: https://coorest.eu/.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.