Investeren in jezelf Blog Calculator Nederlands Login

AlphaStocks: DE Nederlandse portfoliotracker?

Ik spraak laatst met de oprichter van de (op dit moment) gratis Nederlandstalige portfoliotracker: AlphaStocks. We hebben het onder andere gehad over de functie van de AlphaStocks portfoliotracker, wat AlphaStocks uniek maakt en nog veel meer.

Waarom AlphaStocks gebruiken?

Met de AlphaStocks portfoliotracker kun je al je investeringen op één plek bekijken en analyseren. Op dit moment kun je AlphaStocks gebruiken voor aandelen/ETF’s, crypto, edelmetalen en dividenden.

AlphaStocks integratie met DEGIRO

Met betrekking tot aandelen is AlphaStocks erg makkelijk te koppelen aan DEGIRO door middel van een plug-in. Wees gerust, AlphaStocks krijgt geen toegang tot jouw DEGIRO account. Daarnaast is het ook mogelijk om aandelen van DEGIRO en andere brokers handmatig toe te voegen aan jouw AlphaStocks portfoliotracker.

AlphaStocks integratie met BitVavo

Ook crypto kan worden toegevoegd aan AlphaStocks. Dit werkt het makkelijkst met BitVavo, maar wederom kan je jouw crypto’s ook handmatig toevoegen als je gebruik maakt van een andere broker.

Wat maakt AlphaStocks uniek?

Een van de unique selling points van AlphaStocks is dat de portfoliotracker automatisch is. Je hoeft niet maandelijks een Excel bestand toe te voegen o.i.d. Als een asset eenmaal is toegevoegd, hoef je er in principe niks meer aan te doen in de toekomst.

Wat kan je allemaal zien?

Op het AlphaStocks dashboard kan je onder andere de groei van je assets zien, de spreiding van je assets, je sector spreiding, je landen spreiding, je asset soort spreiding én het laatste nieuws over jouw assets.

Op dit moment is AlphaStocks nog gratis, maar dit zal naar alle waarschijnlijkheid veranderen in de komende maanden.

Meer weten over AlphaStocks? Kijk dan mijn hele interview met de oprichter of kijk op www.alphastocks.nl

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.