Investeren in jezelf Blog Calculator Nederlands Login

Top 3 Crypto Sectoren Om In Te Investeren In 2022

Vandaag ga ik het hebben over de top 3 crypto sectoren om in te investeren voor 2022, waar ik zelf het meeste vertrouwen in heb voor dit jaar.

Layer Zero Technologie

Ik denk zelf dat layer zero technologie heel belangrijk gaat worden voor de wereld van blockchain en de wereld van crypto. Layer zero technologie zorgt er namelijk voor dat afzonderlijke crypto projecten (layer 1 blockchains) met elkaar kunnen communiceren. Hierdoor verbeterd de cross chain compatibility van de layer 1 blockchains en kunnen de crypto’s samen sterker worden. Voorbeelden van layer zero blockchains zijn Polkadot en Cosmos.

Meer weten over Polkadot? Kijk dan deze video: https://youtu.be/lYkPDYopcnQ 
Meer weten over Cosmos? Kijk dan deze video: https://youtu.be/q314sNd2ts4

Oracles

Ook oracles zullen naar mijn mening belangrijk gaan worden in de crypto wereld in 2022. Oracles zorgen ervoor dat data uit de echte wereld vertaald kan worden naar de blockchain en andersom. Een goed voorbeeld van een Oracle is Chainlink. Ook het World Economic Forum is bullish over deze zogenaamde ‘middleware’ Chainlink. Een van de redenen waarom oracles belangrijk kunnen gaan worden is dat steeds meer bedrijven gebruik willen gaan maken van blockchain. Door gebruik te maken van een oracle als Chainlink kunnen deze bedrijven wel gebruik maken van de blockchain, zonder dat ze zelf een blockchain hoeven te ontwikkelen.

Meer weten over Chainlink? Kijk dan deze twee video's: 
https://youtu.be/om9gNArKYx0
https://youtu.be/x2fmVxb9Z8U 

NFTs

Ik heb het hier dan over NFTs met een echte functie en niet over ‘plaatjes’ die miljoenen kosten zoals de Bored Ape Yacht Club. Als het gaat over NFTs met een echte functie kun je denken aan:

  • Gaming: play to earn gaming
  • Kunst: Creator tokens
  • Ticketing: restaurants en concerten
  • Royalties: muziek en films
  • Eigendomscertificaten: huizen, auto’s en collectibles
  • Toegang tot gegevens: medisch, onderhoudsgeschiedenis auto’s, beleidsbepaling

Wil je graag meer leren over beleggen in crypto? Bekijk dan deze crypto cursussen.

 

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.