Investeren in jezelf Blog Calculator Nederlands Login

Harm van Wijk over opties, crypto & het trading navigator-systeem

Afgelopen week sprak ik met Harm van Wijk (de eigenaar van beleggen.com) over onder andere wanneer je kan beginnen met beleggen in opties, welke rol crypto kan spelen in onze toekomst én het trading navigator-systeem dat hij heeft ontwikkeld.

Wanneer beginnen met opties?

Opties zijn hefboom producten en zijn vrij complex, waardoor je goed moet weten wat je aan het doen bent als je wil beleggen in opties. Bij opties moet je niet alleen bedenken of een koers zal stijgen of zal dalen, maar ook in welke periode deze stijging of daling zal plaatsvinden.

Harm raad de meeste mensen aan om zich eerst te gaan verdiepen in aandelen en dan pas aan de slag te gaan met hefboom producten. Je moet echt heel goed weten wat je aan het doen bent. Een manier om deze kennis op te doen is door op zoek te gaan naar een coach/mentor.

Ondanks de complexiteit vind Harm het wel een goed idee om je gedurende je carrière als belegger te gaan verdiepen in opties. Als je ook kunt handelen in opties, kun je je vermogen namelijk nog beter verspreiden over de financiële markt.

De toekomst van de wereld van crypto

Tot nu toe heeft nog geen enkel fiat geldstelsel het langer volgehouden dan 100 jaar. De Amerikaanse dollar zit ondertussen wel over die 100 jaar heen, maar het is goed mogelijk dat dit geldstelsel op een gegeven moment zal worden vervangen.

Momenteel heeft 'gewoon' geld veel last van inflatie. Het voordeel van crypto's zoals Bitcoin is dat er geen munten kunnen worden bijgemaakt, waardoor de waarde van de munt gelijk blijft. Cryptocurrency ook een manier om controle te houden over je eigen geld, doordat er geen baas is van bijvoorbeeld alle Bitcoins.

Het systeem van Harm:

Harm heeft een systeem ontwikkelt waarbij gebruik wordt gemaakt van trends. Met deze software kan je zien wat de invloedrijke investeerders aan het doen zijn. Op deze manier kan je dus de acties van de slimste mensen in de financiële wereld volgen.

Benieuwd naar het hele interview met Harm van Wijk? Kijk dan deze YouTube video. Interesse in het systeem van Harm? Klik dan op deze link voor meer informatie. (Dit is een affiliate link. Als je gebruikmaakt van deze link, ontvang ik hier een commissie voor)

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.