Investeren in jezelf Blog Calculator Nederlands Login

Tsja, zo kun je ook crypto kopen!

crypto nederlands Nov 06, 2021

Ik kreeg eergisteren een interessant mailtje van DEGIRO. Hier kun je niet alleen aandelen kopen, maar ook crypto! Of nou ja, soort van. Je kunt 'cryptotrackers' kopen. Dat zijn een soort van aandelen die de prijs van crypto volgen. Sommige mensen vinden dit handig doordat ze op die manier beleggen in crypto op een eenvoudige manier.

Hieronder vind je een paar van de meest populaire cryptotrackers bij DEGIRO. Ze volgen allemaal de prijs van bitcoin. In DEGIRO kun je de code aan de linkerkant gebruiken om deze op te zoeken in DEGIRO. Vervolgens kun je de cryptotracker kopen op de manier waarop je ook aandelen koopt. Als je nog niet weet hoe dat moet, dan kun je deze video bekijken die ik een jaar geleden heb gemaakt. (Beetje awkward om terug te zien; ik was toen nog maar net begonnen XD)

Houd er rekening mee dat je hiermee dus alleen een cryptotracker koopt die de prijs van bitcoin volgt. Je koopt niet bitcoin zelf!

Als je bij DEGIRO wilt beleggen in deze cryptotrackers en als je nog geen account hebt, kun je je aanmelden via deze link. Full disclosure: het is wel een affiliate link, dus ik krijg wel commissie als je de link gebruikt.

Als je nog vragen hebt, laat maar weten!


Veel plezier!

- Wiebe

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.