WAT VOND JE VAN MIJN HULP?

De 100K-missie: 100.000 mensen helpen

 

Uiteindelijk denk ik maar aan één ding...


En dat is mensen helpen. Of het nou gaat om financiële, fysieke of mentale gezondheid.

Daarom heb ik als doel om 100.000 mensen te helpen. Inmiddels heb ik al duizenden mensen geholpen met behulp van video’s, podcasts, blogs, een community en programma’s. Maar dit is slechts het begin.

Momenteel ligt mijn focus op een financieel gezond leven voor iedereen. Daarover lees je hieronder meer.

Heb ik jou al geholpen?


Ik heb al duizenden mensen geholpen en heb daar veel enthousiaste reacties op gekregen. Maar heb ik jou al geholpen?

Als ik je nog niet heb geholpen, stuur dan je hulpvraag naar [email protected]. Dit kan gaan om financiële gezondheid, maar ook om andere hulpvragen waarvan je denkt dat ik je kan helpen.

Als ik je wel heb geholpen, dan ben ik erg benieuwd naar je reactie. Waarmee heb ik je geholpen? En wat vond je van mijn hulp?

Via de knop hieronder kun je jouw reactie achterlaten.

WAT VOND JE VAN MIJN HULP?

Op de hoogte blijven van mijn missie?

Dit is een gratis online community voor mensen die mijn missie willen volgen. Tegelijkertijd deel ik hier superveel informatie over beleggen in aandelen en crypto.

Vul hieronder je e-mailadres in zodat ik je de link naar Discord kan sturen. Het kan zijn dat je je spam nog even moet checken!

De focus: mensen helpen met financiële gezondheid


Heb jij op school leren omgaan met geld? Of heb je geleerd hoe je moet beleggen? In mijn geval niet. En in jouw geval... waarschijnlijk ook niet. Dat ga ik veranderen.

Op school leren we veel. Tientallen vakken. Duizenden lesuren. Maar hoeveel procent van al die kennis gebruik je nou eigenlijk in je dagelijks leven? Misschien 50%? 30%? 10%?

Ik vind het bizar dat we zo veel nutteloze dingen leren, en dat we tegelijkertijd vrijwel niets leren over geldzaken. Iedereen zou goed moeten kunnen omgaan met geld. Van je inkomsten en uitgaven bijhouden tot geld sparen. Van je belastingaangifte doen tot beleggen in aandelen en crypto.

Vind jij ook dat we in de steek gelaten zijn door scholen? Dat er iets moet veranderen? En wil jij je steentje bijdragen? Dat kan op veel manieren. Hieronder lees je hoe. En je leest ook hoe mijn roadmap eruitziet! 

 

De roadmap

De vragen