Investeren in jezelf Blog Calculator Nederlands Login

Kun je 14x je inzet terugkrijgen met de Moonbeam-crowdloan?

Zoals we vorige week al hadden verwacht, heeft Acala de allereerste Polkadot parachain auction gewonnen. Mocht je nog niet weten wat deze parachain auctions inhouden, kijk dan nog even eerst deze video. Het was een flink spannende strijd tussen Acala en Moonbeam. Een beetje zoals Max Verstappen en Lewis Hamilton in de Formule 1!

Afgelopen vrijdag heb ik aangegeven dat ik verwacht dat Moonbeam heel makkelijk de tweede Polkadot parachain auction gaat winnen. Ik vertelde in deze video wat Moonbeam precies inhoudt en waarom ze zo belangrijk zijn voor Polkadot. Ze kunnen er namelijk voor zorgen dat er smart contracts op Polkadot kunnen worden uitgevoerd. Deze smart contracts zijn heel belangrijk voor de blockchainwereld. Het fijne aan Moonbeam is dat je ook smart contracts uit Ethereum in Moonbeam kunt zetten. Zo kunnen makers van smart contracts deze laten uitvoeren op verschillende netwerken. Daarom wordt Moonbeam ook wel het Ethereum van Polkadot genoemd.

Zoals je misschien weet, heeft Polkadot een zusternetwerk dat Kusama wordt genoemd. Kusama is een soort van testnetwerk, maar wel een bestaand en actief netwerk. Veel projecten die uiteindelijk op Polkadot willen komen, starten vaak eerst op Kusama. Dat heeft Moonbeam ook gedaan met hun zusternetwerk Moonriver. Moonriver is uiteindelijk een enorm succesvol en populair project op Kusama geworden. Mensen die aan de crowdloan van Moonriver hebben meegedaan, hebben hun inzet weten te verveertienvoudigen. Natuurlijk hoopt iedereen dat de Moonbeam-crowdloan ook dit soort rendementen zal gaan opleveren.

Met deze parachain auctions denk ik dat de vraag naar Polkadot telkens omhoog zal gaan doordat je Polkadot tokens nodig hebt om mee te doen aan de crowdloans. Zelf heb ik een heel plan opgesteld voor de Polkadot parachain auctions en dit plan heb ik gedeeld met de leden van mijn gratis online Discord-community.

Moonbeam zal dus waarschijnlijk vrij gemakkelijk de tweede Polkadot parachain auction gaan winnen. Maar wie wordt de nummer drie? Weet jij het?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.