Investeren in jezelf Blog Calculator Nederlands Login

Beleggen voor beginners: aandelen, ETF's en crypto

Beleggen voor beginners is tegenwoordig heel eenvoudig. Je maakt een account bij een handelsplatform en in no time heb je aandelen, ETF's of crypto gekocht.

Als je een beginner bent in deze wondere wereld, wil ik je een handje helpen. Ik heb een uitgebreide video samengesteld met allemaal tips & tricks die betrekking hebben op het beleggen in aandelen, ETF's en crypto. Alles komt aan bod: beleggingsstrategieën, de juiste beleggingen selecteren, mindset, belastingen...

Er zijn namelijk verschillende manieren om te beleggen. Je kunt bij een beleggingsfonds aankloppen, maar daar zitten vaak wat nadelen aan vast. Een fijne optie voor veel mensen is om zogenaamde ETF's te kopen: 'mandjes' met verschillende aandelen die je zo in één keer kunt kopen. Maar je kunt ook je eigen aandelen en crypto's selecteren en zelf bepalen wanneer je deze koopt en verkoopt.

Ook leer je meer over mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Hiermee kun je de kennis opdoen zodat je volledige financiële onafhankelijkheid voor jezelf kunt creëren. Daarnaast laat ik je precies zien hoe je aandelen en crypto koopt op DEGIRO en Bitvavo.

En daarnaast leer je in deze video mij ook een beetje beter kennen. Zo vertel ik wat meer over mijn achtergrond en de missie om ervoor te zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Ook geef ik aan wat ik in de komende jaren en decennia met Nesami wil bereiken.

De video kun je hier vinden. Ik kijk uit naar je feedback! Mocht je specifieke vragen hebben over beleggen, dan kun je je vragen stellen in de opmerkingen onder de video. Veel plezier met jouw beleggingsavontuur!

Meer leren over hoe ik je kan helpen met beleggen? Check dan deze link!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.